Dovoljno zvuka i na udaljenosti

ReSound Unite™ TV Strimer 2 transformiše Vaše slušne aparate u bežične slušalice koje primaju stereo zvuk sa Vašeg TV-a ili kompjutera direktno sa udaljenosti i do 7 metara.

Realne koristi u svakodnevnom životu

Da li morate da birate između toga da gledate TV sami ili da gledate TV sa ukućanima ali ništa da ne čujete? Više ne, sada možete da podesite jačinu samo za sebe preko svojih aparata, a da jačina za ukućane ostane na nepromenjenom nivou.

Imate problem da istovremeno partite razgovor kada je TV uključen? Ako koristite Remote Control 2 ili Control app, možete nezavisno podešavati jačinu TV programa i svojih slušnih aparata dajući prioritet onome što Vam je u datom trenutku bitnije.

Ne možete čuti telefon kada gledate TV? Ako imate Phone Clip+ telefonski poziv će nadjačati TV tako da možete sami odlučiti da li da se javite ili ne.

Imate noviji digitalni TV uređaj ili stariji analogni model? Potpuno je nebitno, TV Streamer 2 je kompatibilan sa svim modelima TV uređaja.

Šta korisnici kažu o ReSound TV strimeru 2

„Pre nego što sam počeo da koristim slušni aparat mojim ukućanima je smetalo što sam stalno pojačavao TV preko svake mere. Nisam mogao da komuniciram sa svojom porodicom dok sam gledao TV. Odlučio sam da počnem da koristim slušne aparate ali mi se dopala mogučnost da TV bude potpuno utišan dok sam ja mogao da slušam prenos direktno preko slušnog aparata. Osetio sam da imam prednost u odnosu na svoje ukućane. TV strimer je fenomenalno rešenje!“

(Korisnik, muškog pola, zaposlen, prvi aparat u životu)

Učinite svoj život boljim

Ukoliko već koristite slušne aparate, možda je vreme da vidite da li najnovija tehnologija slušnih aparata može da vam dodatno unapredi kvalitet života.

Prva konsultacija za slušne aparate obično traje manje od sat vremena. Besplatna je, brza i potpuno jasna i naravno, dobrošao je i član vaše porodice.

Vreme je da uzmete svoj TV strimer!