Reagujte, odgovorite, uključite se – Instinktivno

ReSound Verso Vam omogućava neverovatno precizan i čist zvuk – za mnogo prirodnije slušanje.

Više mogućnosti

Kada sve zvuke čujete i kada su savršeno izbalansirani, mnogo prirodnije doživljavate ono što se dešava oko Vas jer znate koji su zvuci najglasniji, koliko su blizu i odakle dolaze. Tako možete da reagujete na zvuke koje želite da čujete potpuno.

Bolja usredsređenost

Kada ste potpuno svesni svog zvučnog okruženja, u mnogo boljoj poziviji ste da se fokusirate na govor i ostale bitne zvuke koje želite da čujete čak i u zahtevnim situacijama kao što su razgovori u bučnim restoranima.

Više slobode

Kada ste aktivni, u pokretu, idete iz jednog u drugo okruženje, Vaši Verso slušni aparati se automatski prilagođavaju tim promenama kako biste u svakom trenutku imali svest o konkretnom zvučnom okruženju pa slušanje postaje aktivnost sa puno lakoće i komfora gde god da ste. To je zato što čujete svaku nijansu u govoru i muzici koju slušate, pa ti zvuci prosto ožive u Vašim ušima.

Više diskretnosti

ReSound Verso je dizajniran da bude diskretan i ugodan za nošenje i zato su u opsegu modela prisutni oni najmanji mogući. Svi modeli imaju iSolate nano sloj zaštite od vlage što ih čini izdržljivijim i dugotrajnijim nego ranije.

Verso koji je baš za Vas 

Svaki korisnik slušnog aparata treba da ima takav model aparata koji zadovoljava baš njegove preferencije i potrebe za vrhunskim kvalitetom zvuka.
Osim toga, sa slušnim aparatom Verso imate takav aparat koji daje odličan kvalitet zvuka i dugotrajnost koju duguje iSolate nano sloju zaštite od vlage, znojenja, prašine itd. Tu su i opcije bežičnog povezivanja sa TV-om, mobilnim telefonom i drugim audio uređajima preko malih ReSound Unite adaptera.

Tehnologija Binaural Fusion

Binaural Fusion je tehnologija koja omogućava bogat, pun zvuk, do sada nedostižno razumevanje u pozadinskoj buci, superiorno eliminisanje pištanja aparata, sve u jednom aparatu lakom za korišćenje i za prirodan doživlja zvuka.

Ono što možete danas ne ostavljajte za sutra?

Ako pretpostavljate da imate oštećenje sluha, važno je da ne čekate već da odmah uradite nešto po tom pitanju. Prvo što treba da uradite je da nas pozovete i zakažete termin za konsultaciju i probu aparata.
Besplatno, brzo i otvoreno
Konsultacija i proba aparata traju manje od sat vremena. Slobodno povedite člana porodice ili prijatelja sa sobom. Popričaćemo sa Vama o Vašem problemu sa sluhom, Vašem načinu života, odabrati i probati aparat koji Vam najviše odgovara, besplatno naravno.

Više informacija i zakazivanje termina konsultacije na našoj Kontakt strani.

Hoću da probam Verso