Sve zvuči baš dobro

ReSound Vea zadovoljava Vaše osnovne potrebe kada je sluh u pitanju koristeći oprobanu ReSound tehnologiju. Zbog toga ćete čuti bolje u svakoj situaciji.

Vea zvuči dobro

Pomaže Vam da pratite razgovor – čak i kada je okruženje bučno poput restorana ili porodičnog okupljanja. Tako se možete sasvim sigurno i opušteno uključivati u sve ono što se događa oko Vas. I da, slobodno zagrlite najbliže i javite im se kada Vas zovu telefonom da proćaskaju, aparati više neće pištati zbog toga.

Vea je jednostavna

ReSound Vea je laka za upotrebu jer sami možete menjati programe i jačinu aparata, baš tako da Vam uvek savršeno odgovara, da bude prijatna i jednostavna za upotrebu.

Vea je izdržljiva

Vlaga samo sklizne sa ReSound Vea slušnog aparata. Razlog za to je poseban iSolate nano sloj zaštite od vlage spolja i iznutra. Zato Vea aparati traju duže.

Vea i vi

ReSound Vea je na raspolaganju u više modela i boja kako bi se lakše prilagodila Vašim potrebama i ukusu.

Vea koja je baš za vas

Svaki korisnik slušnog aparata treba da ima takav model aparat koji zadovoljava njegove životne i finansijske mogućnosti. Zato je Vea tu – da bi se ponudili povoljni slušni aparati koji će svojim kvalitetom sa druge strane zadovoljiti Vaše potrebe i ukus.

Osim toga, samo ReSound sa slušnim aparatom Vea ima takav aparat koji već u najnižem cenovnom opsegu daje tako dobar kvalitetiI dugotrajnosti koju duguje iSolate nano sloju zaštite od vlage, znojenja, prašine itd.

Hoću da probam Veu