“Vi ste baš bili u pravu kada ste rekli da su ReSound slušni aparati izdržljivi!” pohvala koja nam je bila upućena od strane jednog od naših korisnika iz okoline Kragujevca. Reč je o korisniku koji je pre godinu dana izgubio slušni aparat radeći u bašti. Uporno je pokušavao da ga pronađe, ali pošto mu to nije pošlo za rukom, rešio je da kupi novi aparat. Kraj priče? Naravno da nije!

Krajem jula ove godine nam se javio i došao u našu poslovnicu u Kragujevcu sa vešću da je napokon pronašao svoj izgubljeni aparat. Maleni aparat je bukvalno prošao golgotu, vetar, zemlju, kišu, sneg. Zamolio nas je da probamo da ga osposobimo za rad. Stavili smo novu bateriju, novi nastavak za uvo da ga testiramo, bez prethodnog čišćenja naravno. I on je posle svega radio!

Nano1

Svi smo bili oduševljeni zbog toga šta je maleni uređaj sve preživeo i podsetili se primera jedne naše korisnice iz okoline Aranđelovca kojoj je miš bukvalno izgrickao isti takav slušni aparat, a koji je posle toga, kada ga je pronašla, ponovo normalno radio.

Zaslugu za ove primere možemo pripisati samo tehnologiji zaštite ReSound slušnih aparata od vlage i korozije pod nazivom iSolate™ nanotech – inovativnoj tehnologiji koja aparate ReSound štiti i spolja i iznutra od vode i prljavštine.

Još jedan slušni aparat spasen, zahvaljujući iSolate nanotehnologiji!