Dobro došli u ReSound Key ™ svet

Bolje ćete razumeti

Poboljšanje od čak 60% u prepoznavanju govora koji dolazi spreda u bučnim okruženjima. To Vam omogućava da pratite razgovore u grupi čak i kada je bučno okruženje jer bolje locira govor u odnosu na druge zvuke.

Predstavljamo ReSound Key ™, slušne aparate dizajnirane da udobno i pouzdano rade u saradnji sa vašim ušima za zaista odličan sluh. Daju vam samopouzdanje i smernice kako da napredujete uprkos oštećenju sluha i svaki dan čujete najbolje što možete.

Dobro došli u ReSound Key ™ svet

Slušanju bez napora

Izgledu slušnog aparata koji je idealan za Vas

Lakom punjenju baterije koje traje i do 30 sati

Direktnom strimovanju sa kompatibilnih uređaja

Jednostavna aplikacija za prilagođavanje zvuka dodirom

Komunicirajte sa sigurnošću

Naš prirodan pristup zvuku

Inspiracija za sva naša rešenja za sluh dolaze od toga kako čujemo i prirodno komuniciramo sa svetom oko nas. Zato su svi slušni aparati ReSound izgrađeni na jedinstvenoj filozofiji organskog sluha koja oponaša prirodno iskustvo slušanja što je moguće bliže.

Istinska jasnoća

Potpuno se priključite razgovorima uz jasan kvalitet zvuka ReSound Key ™ aparata.
Svest da možete lako govoriti i čuti doprinosi jačanju samopouzdanja.

OTKRIJTE SVOJE OSNOVNE POTREBE ZA SLUHOM

Koji slušni aparati su za vas?

Ponađite svoj savršeni ReSound Key ™ koji odgovara vašem sluhu, načinu života, željama i potrebama. Za sve vrste oštećenja sluha.

PUNJIVI SLUŠNI APARATI

Punjivost je sada neophodna

Ako volite savremene uređaje ili se mučite sa zamenom baterija, punjivost je savremeni element koji morate imati. Vaš ReSound Key ™ na punjenje, dolazi sa desktop punjačem koji se lako koristi. Takođe možete izabrati nadogradnju na prenosivi punjač Premium, koji je idealan za putovanja.

PODRŠKA NA SVAKOM KORAKU

Smernice od početka do kraja

Posebno smo razvili ReSound Key ™ imajući u vidu vaše dnevne potrebe. Slobodno sami prilagodite svoje iskustvo slušanja i zatražite naše stručno vođenje bilo kada i bilo gde.

Pristupite podešavanju svojih slušnih aparata bilo gde

Ostanite u kontaktu sa svojim stručnjakom za slušne aparate pomoću naših pogodnih opcija za daljinsko podešavanje, koje se ostvaruje našom aplikacijom. Jednostavno pošaljite zahtev svom stručnjaku za slušne aparate i on može započeti sesiju podešavanja.

Neka Vaša iskustva budu individualna

Naša intuitivna aplikacija ReSound Smart 3D ™, laka za upotrebu, dizajnirana je za iPhone, iPad i iPod, te Android ™ pametne telefone, za praktična prilagođavanja u pokretu.

Prenosite odličan zvuk direktno do svojih slušnih aparata

Slušajte pozive, muziku, TV zvuk, podkaste, audio knjige i navigacionu aplikaciju na svom ReSound Key ™ kojji se emituju direktno sa vašeg iPhone -a, iPad -a, iPod -a ili kompatibilnog Android pametnog telefona.

Doživite ReSound Key uživo!