Zaista ćete primetiti razliku

ReSound ENZO Q je najnoviji slušni aparat za najveća oštećenja sluha, koji pruža čist i prijatan zvuk, uprkos jačini, kao i brojne mogućnosti povezivanja i podrške. Nema više mikrofonije čak ni kada je jačina na maksimumu.

Pošto je jasnoća zvukova presudna, sami možete prilagoditi svoje slušanje svojim preferencijama.

Strimujte zvuk direktno sa iOS i Android* uređaja do svojih slušnih aparata i uživajte u kristalno čistom zvuku, jasnim, prijatnim i visoko kvalitetnim zvucima. Razgovor telefonom, gledanje TV-a ili slušanje muzike, sada je to jednostavno poput korišćenja bežičnih stereo slušalica.

*Za kompletno strimovanje sa Android uređaja potreban je min Android v10 i Bluetooth 5.0 i da je tu opciju omogućio operater mobilne telefonije kao i proizvođač mobilnog telefona

.

Neprijatni zvuci postaju prijatni

ReSound ENZO Q pravi ravnotežu, tako što automatski podešava jačinu i prigušenje buke prema tipu okruženja. Ometajući zvuci, kao što su voda na slavini ili zvuk saobraćaja, postaju prijatni, a opet se čuju. Čak 89% iznenadnih glasnih zvukova, kao što je pad ključeva na sto, iznenadni aplauz itd, je mnogo prijatnije sa ReSound slušnim aparatima.

Bolje ćete razumeti

Poboljšanje od čak 60% u prepoznavanju govora koji dolazi spreda u bučnim okruženjima. To Vam omogućava da pratite razgovore u grupi čak i kada je bučno okruženje jer bolje locira govor u odnosu na druge zvuke.

ReSound Multi Mic

Ovaj bežični dodatak se povezuje sa indukcionim poljima u bioskopima i pozorištima kao i sa FM sistemima. Kači se na odeću osobe sa kojom pričate ili koja drži predavanje. Takođe ga možete staviti na sto kako bi radio kao stoni mikrofon za razgovore u grupi.

ReSound Micro Mic

Dajte ovaj adapter, u formi štipaljke koja se kači na odeću, osobi sa kojom pričate i lako možete pratiti razgovor u bučnim okruženjima – čak i do 24m udaljenosti vazdušnom linijom, bez prepreka.

ReSound TV Streamer 2

Ovim adapterom prenosite bežično zvuk od TV-a direktno do svojih slušnih aparata. Takođe, možete podesiti svoju jačinu TV-a nezavisno od drugih gledalaca u istoj prostoriji.

ENZO Q koji je baš za Vas

Moderan dizajn, pouzdanost i snaga.

ReSound ENZO Q dolazi u sledećim varijantama:

 

Potpuna bežična personalizacija

Vi upravljate svojim ReSound ENZO Q slušnim aparatom. On se automatski prilagođava Vašem okruženju, ali Vi ga možete dodatno prilagoditi sebi preko ReSound Smart 3D aplikacije, u realnom vremenu, preko svog pametnog telefona. Možete menjati programe, jačinu, prigušenje buke, fokus na govor, sve prema trenutnoj lokaciji.

Želim napredan sluh