Zato što sluh nema cenu

ReSound EnyaTM pruža izuzetan kvalitet zvuka i razumevanje govora upakovanim u diskretan, izdržljiv dizajn. Poseduje bežičnu konekciju tako da možete strimovati svoj omiljeni zvuk direktno do slušnih aparata uz pomoć 2.4 GHz bežične tehnologije. Možete ih kontrolisati uz pomoć Resound ControlTM aplikacije.

.

Dobar razgovor je neprocenjiv

Tako mnogo životnih zadovoljstava zavisi od dobrog sluha, kao što je na primer dobar razgovor. Odličan kvalitet zvuka ReSound Enya™ pomaže vam da uživate u životu i svemu što on može da pruži a sa manje truda. Zahvaljujući svojim naprednim karakteristikama, primetićete čistoću zvuka, ugodnost u slušanju i lakoću upotrebe ovog slušnog aparata. Imaćete mnogo više energije da je utrošite na kvalitetno provedeno vreme sa svojim bližnjim.

 

ReSound Enya Family Lunch close-up closeup Conversation Restaurant

Čist govor

Napredna funkcija Adaptivne Direkcionalnosti pomaže vam da prepoznate i razumete govor u bučnom okruženju, kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru.

 

ReSound Enya Ride

Prijatno slušanje

WindGuard umanjuje buku vetra tako da možete komotno da čujete na otvorenim prostorima. Zahvaljujući DFS Ultra II algoritmu, nećete čuti pištanje čak i kada grlite svoje bližnje.

ReSound Enya Jan Profile Tickets

Lagodna upotreba

Sa komunikacijom između aparata, možete utišati, pojačati ili programirati oba aparata ili samo jedan od njih.

Povežite se sa svojim voljenima

Uživajte u razgovorima preko telefona sa lakoćom, gledajte TV sa ukućanima bez problema ili uživajte u slušanju omiljene muzike stereo, sve prilagođeno Vašem stepenu oštećenja sluha. Samo uparite svoje ReSound Enya bežične slušne aparate sa ReSound Unite bežičnim dodacima i primajte kristalno čist zvuk direktno i bez žica od eksternih uređaja do ušiju. Takođe možete upravljati svojim aparatima pomoću aplikacije na pametnom telefonu ReSound Control app.

 

Čujte više

Sa ReSound bežičnim dodacima, možete strimovati direktno preko slušnih aparata bez obzira na to da li želite da čujete prijatelja na koncertu ili omiljeni TV program. Laki su za upotrebu i što je najbolje od svega, nije potrebno da nosite strimer oko vrata.

Lako upotrebljive mobilne tehnologije

Diskretno kontrolišite jačinu i programirajte vaš slušni aparat uz pomoć smart telefona preko besplatne, lake za upotrebu ReSound Control aplikacije, za iOS i Android telefone.

Kvalitet i komfor na koji možete računati

Imate najširi mogući izbor dizajna slušnih aparata koji pružaju celodnevni komfor u nošenju. ReSound Enya je dostupna u nekoliko boja tako da možete izabrati onu koja vam se najviše dopada. iSolateTM nanotehnologija kojom je Enya presvučena čini je još izdržljivijom štiteći je od vode, prašine i cerumena.

 

Muči vas tinitus? 

Šta je tinitus?

Za neke ljude tinitus je povremeno zujanje u ušima koje ne izaziva mnogo nelagodnosti. Za druge, tinitus je konstantno prisutno zujanje koje ima negativne posledice po svakodnevni život. Jačina tinitusa često zavisi od toga koliko mu pažnje pridajete. Kada tinitus izaziva negativne emocije, još više se fokusirate na njega. Kako vreme prolazi, sve je teže ignorisati tinitus.

Kontrolišite tinitus uz pomoć ReSound Enya aparata 

Ukoliko patite od pištanja u ušima, tinitus generator zvuka koji nudi ReSound Enya vam može pružiti različita podešavanja zvučne terapije kako biste uspelo da odvratite pažnju od simptoma tinitusa i kako biste sebi olakšali život.

Još više olakšanja uz pomoć aplikacije

Strimujte prijatne zvuke i precizne vežbe kako biste osetili olakšanje od tinitusa uz pomoć ReSound Relief aplikacije.

Zakažite probu Enya aparata