Zaista ćete primetiti razliku

ReSound Alera® poboljšava Vaš sluh čak i u najzahtevnijim situacijima za slušanje, koristeći najbolje ReSound tehnologije koje su u njoj primenjene, kao što su Natural Directionality II, Environmental Optimizer II i Surround Sound, koje zajedno doprinose da koristeći slušni aparat ReSound Alera® dobijete kristalno čist zvuk i doživljaj poput prirodnog slušanja.

Kod ovog aparata ReSound je prvi put primenio svoju revolucionarnu 2.4 GHz bežičnu tehnologiju koja omogućava podešavanje aparata bez kablova kao i potpuno bežično povezivanje sa TV-om i mobilnim telefonom koristeći male bežične ReSound Unite® adaptere jednostavne za upotrebu.

.

Bolje ćete čuti

Razliku ćete primetiti onda kada budete čuli nešto tako tanano kao šapat svog deteta ili unuka – čak i kada je okruženje bučno. Razlog za to je činjenica da se ReSound Alera automatski prilagođava nivou buke u okruženju i omogućava Vam da se usredsredite na ono što je važno.

Bolje ćete razumeti

Razgovarati u bučnoj sredini je uvek bio najveći izazov za svakoga, pa i za onoga ko nosi slušni aparat. ReSound Alera omogućava da se usredsredite na razgovor, a da pri tom ne gubite svest o okruženju u kom se nalazite.

Slusni aparat Resound Alera (7)

Bolje ćete učestvovati

Kada ne čujete i ne razumete dobro, onda se ne uključujete u razgovor jer je to težak zadatak. ReSound Alera Vam omogućava da budete aktivan sagovornik jedan na jedan, ali i u većem društvu i u različitim slušnim situacijama.

Slusni aparat Resound Alera (8)

Sve ćete bolje čuti

Sa slušnim aparatom ReSound Alera ponovo će Vam glasovi, muzika i ostali zvuci iz svakodnevnog života zvučati prirodno, čisto, jasno i sa puno volumena – slušanje će ponovo biti ugođaj, a ne mučenje. To mu omogućava Surround Sound by ReSound strategija obrade zvuka.

Slusni aparat Resound Alera (9)

Znate da je tu – ali oni ga ne vide

ReSound Alera je dizajnirana da bude diskretna i ugodna za nošenje i zato su u opsegu modela prisutni oni najmanji mogući. Svi modeli imaju iSolate nano sloj zaštite od vlage što ih čini izdržljivijim i dugotrajnijim nego ranije..

Alera koja je baš za vas

Svaki korisnik slušnog aparata treba da ima takav model aparata koji zadovoljava baš njegove preferencije i potrebe za vrhunskim kvalitetom zvuka.
Osim toga, sa slušnim aparatom Alera imate takav aparat koji daje odličan kvalitet zvuka i dugotrajnosti koju duguje iSolate nano sloju zaštite od vlage, znojenja, prašine itd. Tu su i opcije bežičnog povezivanja sa TV-om, mobilnim telefonom i drugim audio uređajima preko malih ReSound Unite adaptera.

 

ReSound Unite daljinski upravljač

SNudi vam jednostavnu, diskretnu vizuelnu kontrolu nad pojačavanjem i promenom programa slušnog aparata.

Želim napredan sluh