Uživajte u slobodi

Kvalitetna veza svuda

Phone Clip+ prenosi kristalno jasan zvuk preko telefona direktno i bežično do Vaših slušnih aparata čak i u bučnoj sredini.

Slušanje muzike stereo kvaliteta

Svoj Phone Clip+ možete koristiti i da prenosite muziku stereo kvaliteta sa svog telefona ili drugog MP3 uređaja sa Bluetooth™opcijom direktno do Vaših slušnih aparata.

Kao da imate napredne bežične slušalice

Phone Clip+ Vam takođe nudi funkcionalnost jednostavnih za upotrebu, vrhunskih slušalica kao što su ponovno pozivanje poslednjeg broja i glasovno pozivanje.

Dodatna pogodnost

Kada ne telefonirate Phone Clip+ služi kao daljinski upravljač za Vaš slušni aparat. Kao dodatak, možete koristiti i novu aplikaciju ReSound Control™ za kontrolu jačine i promenu programa na aparatu preko svog pametnog telefona.

Utišajte pozadinsku buku

Ne možete da telefonirate zbog preterano jake buke u okruženju? Onda ćete obožavati dugme za isključivanje mikrofona aparata pa nećete primate nikakve zvuke iz okruženja osim zvuka koji dolazi iz telefona.

Istovremeno 2 uređaja

Možete biti povezani sa dva BluetoothTM uređaja istovremeno – npr. kućni I poslovni telefon ili telefon i MP3 plejer.

Jednostavna upotreba

Za sve uobičajene funkcije potreban je pritisak samo na jedno dugme, a dugmići su raspoređeni krajnje intuitivno. Samo zakačite Phone Clip+ na odeću i počnite sa telefoniranjem bez napora.

Hands free upotreba telefona

Kada ste u kolima ili u pokretu, telefon Vam može biti u džepu ili torbi a opet ga možete koristiti sa krajnjom sigurnošću i ugodnošću, hands-free naravno.

Aplikacija koja Vam daje više kontrole

Pametna kontrola

Ako koristite aplikaciju ReSound Control i imate Phone Clip+, svoj iPhone ili AndroidTM pametni telefon možete pretvoriti u savremeni daljinski upravljač za svoje bežične slušne aparate, telefonske razgovore i ostale bežične dodatke u ReSound Unite paketu dodataka. Ova aplikacija Vam omogućava da menjate programe I jačinu svojih slušnih aparata pomoću svog telefona koji svakako nosite uvek sa sobom.

Šta Vam je potrebno

Da biste koristili ovu aplikaciju, potreban Vam je ReSound Unite Phone Clip+, ReSound bežični slušni aparat i pametni telefon. Aplikacija je kompatibilna sa iPhone4S, iPhone4 i iPhone3GS sa sistemom iOS 5 ili novijim, i Android pametnim telefonima sa verzijom softvera 2.2 ili novijim.

Kako doći do Control app

ReSound Control aplikacija se besplatno može skinuti sa Store (iOS) i Google Play (Android).

Vreme je da uzmete svoj dodatak za telefon+