Razumljiva vizuelna kontrola

Korišćenjem ReSound Unite Remote Control 2 nikada nećete izgubiti podešavanja svojih aparata. Menjajte njihove programe i jačinu i sve to gledajte na ekranu ovog svojevrsnog daljinskog upravljača.

 

Sedite u automobilu sa spuštenim prozorom? – Smanjite jačinu onog aparata koji je na uvu okrenutom ka prozoru radi umanjenja buke od vetra.

Programiranje – Idete na poslovni sastanak? Prebacite se na program sa najboljim odnosom govor – buka.

Utišavanje – Čekate suprugu da završi sa šopingom? Odmorite se, sedate i potpuno utišajte svoje aparate da ne čujete okolnu buku.

Prenos

Gledate TV sa decom I unucima? Jednim pritiskom na dugme aktivirate TV Streamer 2. Tako samo za sebe korigujete jačinu signala koji bežično dolazi do Vaših slušnih aparata, a da ne poremetite normalnu jačinu TV-a, tako da nema svađe sa ukućanima oko jačine TV-a. Takođe, možete izbalansirati jačinu TV signala i jačinu ostalih zvukova iz okruženja, pa možete i razogavarti sa ukućanima dok istovremeno gledate TV.

Ne može diskretnije

Dugmići na Remote Control 2 su veći, intuitivno raspoređeni i lagani za upotrebu..

Dok drugi proizvođači nude daljince koje kačite oko vrata, ReSound Unite Remote Control 2 možete držati u džepu ili torbi.

Ako imate pametni telefon, možete alternativno skinuti aplikaciju ReSound Control kako biste pomoću Phone Clip+ adaptera upravljali svojim aparatima.

Šta korisnici kažu o ReSound daljinskom upravljaču 2

„Znao sam da mi je potreban daljinski upravljač, zbog toga što, za mene, bilo bi neobično da rukom kontrolišem jačinu zvuka aparata pritiskom iza uva. Moj posao nastavnika je u kancelariju i uz pomoć daljinskog upravljača mogu bez problema da precizno pojačam zvuk. Kada sam na poslovnom sastanku, uključim „restoran“ režim rada kako bih lako podneo buku. Takođe dopada mi se mogućnost da podešavam jačinu zvuka jednog aparata, naročito ukoliko imam otvoren prozor tokom vožnje.“

(Korisnik, muškog pola, zaposlen, prvi aparat u životu)

Učinite svoj život boljim

Ukoliko već koristite slušne aparate, možda je vreme da vidite da li najnovija tehnologija slušnih aparata može da vam dodatno unapredi kvalitet života.

Prva konsultacija za slušne aparate obično traje manje od sat vremena. Besplatna je, brza i potpuno jasna i naravno, dobrošao je i član vaše porodice.

Vreme je da uzmete svoj daljinski upravljač!