Budite aktivni i štitite sluh

Zahvaljujući ravnom prigušenju koje Elacin RC filteri omogućavaju, zvuk nikada nije izobličen iako je prigušen. To vam omogućava da u buci vodite razgovor a da ne morate skidati svoje štitnike. Osim toga, filter omogućava ventilaciju ušnog kanala pa nećete imati osećaj pritiska u ušima kada nosite Elacin Active čepiće za uši. Veoma čest odgovor naših korisnika kada ih pitamo za mišljenje o ovim štitnicima je : “I zaboravim da ih nosim!”.

Savršene dimenzije oliva (silikonskog nastavka individualno prilagođenog svakom korisniku) obezbeđuju udobnost u nošenju i motivisaće vas da nosite štitnike dok god ste izloženi buci.

S obzirom da preterano prigušenje može biti opasno kao i nedovoljno prigušenje, Elacin Active se izrađuje sa RC filterima za ventilaciju ušnog kanala i ravno prigušenje i to sa mogućnošću izbora između tri tipa filtera RC15, RC17 i RC19 svaki sa svojim specifičnim karakteristikama prigušenja što možete videti na graficima prigušenja na kraju teksta. Mekana, silikonska, po meri rađena tela štitnika zajedno sa filterima nude maksimalan komfor, prijatnost, diskretnost i sigurnost kao i veoma visok kvalitet prigušenog zvuka.

Elacin Active se isporučuju sa ispustom za lako stavljanje i skidanje, za koji se dodatno može kačiti vrpca sa štipaljkom za odeću za dodatnu zaštitu od gubljenja štitnika.

Kome su namenjeni Elacin Active štitnici?

Elacin Active čepići za uši sa RC filterima su namenjeni svima onima koji žele biti zaštićeni od štetne buke i istovremeno i visok kvalitet prigušenog zvuka kao i zaštitu 100% po meri. Na primer kada se govor, važni zvuci iz okruženja kao i zvuci upozorenja moraju savršeno čuti uprkos buci.

 • Sjajno rešenje za izlaske i noćni provod uz muziku
 • Za manje i veće građevinske radove u kući – RC17 i RC19
 • Za aktivnosti koje obavljate van posla i u slobodno vreme – RC15
 • Kada je izuzetno važno da razumevanje govora bude očuvano

Prigušenje

Sami filteri RC15, RC17 i RC19 omogućavaju prosečno prigušenje od 17dB, 18dB i 20dB, tim redom.

 • Po meri rađeni pa savršeno pristaju
 • Optimalna zaštita
 • Izrađeni od mekanog i laganog materijala
 • Nema izobličavanja zvukova
 • Ventilacija ušnog kanala

Materijal od kog su izrađeni Elacin Active čepići za uši su od mekog materijala tvrdoće 60 šora.
Elacin Active je standardne, providne boje. Ovi štitnici su takođe dostupni uz doplatu u sledećim bojama: crvena, plava, crna i žuta.

Maloprodajna cena za Elacin Active čepiće je od 13.000,00 RSD.

Grafik prigušenja zvuka za Elacin RC seriju

Elacin Active
360° pregled štitnika

0%


  elacin zastita za sluh