Blog

Srećni praznici!

Dragi prijatelji,

Novogodišnji i božićni praznici nam stižu i time se približavamo kraju godine. U 2014. godini smo bili vredni kao i uvek do sada.


U maju smo se pridružili obeležavanju Meseca boljeg sluha i govora ukazujući na prve znakove poremećaja u komunikaciji kod dece i odraslih. Kampanja je realizovana u saradnji sa Gradskom upravom za zdravstvo i socijalnu politiku grada Kragujevca i imala je za cilj smanjenje nedovoljne informisanosti o poremećajima u komunikaciji koja je i glavna barijera za pravovremeno rešavanje istih. Sastavni deo ove edukativne kampanje bila je i besplatna provera sluha potpuno novom In-situ metodom po prvi put u našoj zemlji.

U drugoj polovini godine smo nastavili naš humanitarni projekat Drugačija priča o sluhu… donacijom 100 slušnih aparata stanovnicima poplavljenih područja sa oštećenjem sluha čime smo ovom jedinstvenom akcijom u našoj zemlji pokušali makar malo da olakšamo tešku životnu situaciju u kojoj su se oni našli. Akciju smo realizovali u saradnji sa MKM specijalističkom orl ordinacijom i dr Marianne Vidojević koja je donirala 100 specijalističkih pregleda u Obrenovcu. Ovom prilikom se zahvaljujemo gdinu Aleksandru Lukiću, potpredsedniku skupštine opštine Obrenovac, koji je vodio celu akciju u Obrenovcu i bez koga istu ne bismo mogli ovako uspešno realizovati. U Obrenovcu je donirano čak 84 slušna aparata.

Mesec dana nakon donacije u Obrenovcu realizovali smo donaciju i u Kraljevu pod pokroviteljstvom gradonačelnika Tomislava Ilića i uz veliku podršku članice gradskog veća, dr Gordane Stojković kojoj posebno zahvaljujemo na saradnji.

Akciju Drugačija priča o sluhu… nastavljamo i dalje.

ReSound je u 2014. svetskom tržištu predstavio najpametniji slušni aparat na svetu ReSound LiNX koji se direktno i bežično povezuje sa iPhone uređajima koji su krajem 2014. došli i u Srbiju što otvara potpuno nove mogućnosti za LiNX i u našoj zemlji u 2015. Kao dodatak njemu predstavljeni su i ReSound Enzo i ReSound Up Smart aparati sa istom tehnologijom ali prilagođeni onima sa najvećim oštećenjima sluha i deci.

Svedočenja naših korisnika i dobitnika donacije potvrđuju da smo uspeli uspešno da prenesemo poruku našeg slogana Drugačija priča o sluhu… i da smo njihov problem sa sluhom rešili i rešavamo na najkvalitetniji mogući način.

Tu se i na takav način jedino može raditi sa slušnim aparatima i zbog toga upućujemo VELIKO HVALA svim svojim prijateljima, saradnicima, korisnicima koji su pomogli da ovu priču pričamo i u 2014. a tako ćemo nastaviti i u 2015.

U nastupajućoj godini ćemo raditi na tome da ovaj pozitivni duh živi i dalje i odrazi se u našem radu.

Alfa vam želi Srećnu Novu godinu i Božić i sve najlepše u 2015. godini!

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com