Blog

Slušam i gledam na sat

iWatch, pametni Apple sat je postigao veliki uspeh na tržištu fitnesa, velnesa i generalno potreba praćenja sopstvenog zdravlja. Od toga da Vas upozorava kada predugo sedite do toga da Vam broji koliko ste pešačili određenog dana i još dosta toga, a sve kako biste u svakom trenutku znali kakvog ste zdravlja generalno gledano.

Najnoviji dodatak ovoj samokontroli se odnosi na ljude koji koriste određene ReSound i Starkey slušne aparate i Cohlear BAHA implante. On im omogućava da se u svakom trenutku ’’sinhronizuju’’ sa svojim trenutnim zvučnim okruženjem.

Slušni aparati su danas od ogromne pomoći onima koji imaju umereno do ozbiljnog oštećenja sluha, ali mnogi ih izbegavaju zbog više razloga koji se tiču i funkcionalnosti i estetike. Najveći izazov pri korišćenju slušnog aparata su faktori okruženja koji značajno utiču na njihovu funkcionalnost i zbog toga se konkretno u kompaniji ReSound velika pažnja posvećuje razvoju tehnologija direkcionalnosti koje će to rešiti sa aspekta samog uređaja. Sa druge strane se radi na razvoju aplikacija koje će samim korisnicima dati mnogo veću kontrolu.

ReSound je razvio takvu aplikaciju za korisnike Apple Watch pod nazivom ReSound Smart koja omogućava korisnicima određenih modela ReSound slušnih aparata najnovije generacije da sami vrše fina podešavanja zvukova koje primaju. Na taj način, kada razgovarate sa nekom osobom, a smeta Vam okolna buka, jednostavno možete istu prigušiti sami kako biste mogli uživati u razgovoru bez teškoća.

Takođe, preko Apple Watch možete menjati i modove u kojima Vam se nalaze slušni aparati, locirati ih, ako ih izgubite, pa čak ih možete koristiti i kao slušalice za slušanje muzike! Možete primati pozive i menjati podešavanja slušnih aparata prema promenama okruženja u kojima se nalazite. Tako kada telefonirate ili slušate muziku možete da utišate buku vetra ili saobraćaja. Možete i da izvršite izoštravanje određenih zvukova radi veće jasnoće i bolje razumljivosti i sve to preko sata!

Plus, bežična 2.4gHz tehnologija, koju je samo ReSound primenio u odnosu na ostale proizvođače slušnih aparata, omogućava da koristite Unite bežične dodatke za potpunu kontrolu sveta zvukova koji Vas okružuju!

Kombinacija Apple pametnog sata i ReSound pametnih slušnih aparata je poslednja inovacija za sada i neminovna su poboljšanja, nove opcije, nove primene. Ovo će osnažiti postojeće korisnike slušnih aparata i ohrabriti nove koji bi sada mogli da donesu odluku da počnu da nose ovakve slušne aparate.

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com