Blog

Seks, reči i slušni aparati

Šta, kažete seks sa slušnim aparatima? O bože. O čemu se ovde radi?

Sve počinje sa zagrljajem i poljupcem, zar ne? Znamo šta će da se desi. Da, slušni aparati kreću da pište. Ako jedno od zaljubljenih ne zna da ovo drugo nosi slušne aparate, gledaće unaokolo u neverici, pokušavajući da utvrdi šta to pišti.

Korisnik slušnog aparata tada ima dve mogućnosti. Ili da se pretvara da nema pojma odakle zvuk dolazi… šta? od mene? ili da objasni da je to od njegovih/njenih slušnih aparata.

Ako izabere drugu opciju, zaljubljeni su na putu da se mnogo bolje upoznaju potpuno iskreno i otvoreno. Takođe, biti otvoren u vezi sa oštećenjem sluha je seksi jer pokazuje veliko… da, samopouzdanje.

E sada, ako smo preživeli ovu situaciju prelazimo na mnogo intimniju, onu u spavaćoj sobi. Da li da skinemo slušne aparate ili ne? Obe mogućnosti imaju pozitivnih i negativnih momenata.

Ako izaberete da ostavite slušne aparate na/u ušima, moći ćete da čujete ljubavnika kada Vam kaže da Vas voli i da mu se nasmejete i odgovorite isto tako, valjda…

A može se desiti da ćete odzujati u tom momentu. A možda će i aparati početi da zuje, a mogu i da ispadnu i moraćete da kažete nešto tipa “čekaj, moramo da stanemo sa ovim što radimo i da potražimo moje aparate”. Hm, šta raditi!

Druga opcija je seks bez slušnih aparata na/u ušima. Tada nema opasnosti da nešto zuji ili padne, mislimo na slušne aparate naravno. Ali šta kada Vas ljubavnik pogleda u oči sa predivnim osmehom na licu, zaboravi da ste skinuli aparate i kaže da Vas voli. Šta ćete uraditi tada? Biće “Šta si rekla/rekao”? Ili ćete se samo nasmejati i pitati se šta je draga osoba rekla. Ali ako su Vam oči bile zatvorene, nećete ni primetiti da je iko bilo šta i rekao!? A sa svojom dragom osobom možete osmisliti vaš privatni ljubavni ili seksi znakovni jezik.

Toliko mogućnosti kada je ova delikatna tema u pitanju! Ako imate srećnu i zdravu vezu ove nedoumice rešavate zajedno. Za taze zaljubljene, pa, hm, to može biti interesantno, na tome morate poraditi u toku izgradnje vaše veze.

Najbolje je biti otvoren u vezi slušnih aparata kako biste kao par bili na istoj talasnoj dužini od početka. To je važno i Vama i Vašem partneru.

Kakvo je Vaše iskustvo? Da li ste Vi za seks sa ili bez… aparata? Da li Vas u intimnim momentima oštećenje sluha koči ili uživate u trenutku? Voleli bismo da to podelite sa nama.

Nadamo se da ovim tekstom nismo nikoga uvredili zbog delikatnosti same teme. Namera je da Vas informišemo i podelimo iskustva iz života ljudi koji nose slušne aparate.

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com