Blog

Povratak u budućnost

Reč je o Vašem sluhu

Kada tehnologija radi za Vas intuitivno, onda je i ne primećujete. U bliskoj budućnosti, ReSound slušni aparati će kontinuirano pratiti, učiti i prilagođavati se automatski Vašim okruženjima. 


ReSound ove godine lansira prvi slušni aparat sa pravom veštačkom inteligencijom u saradnji sa Apple-ovim inteligentnim asistentom Siri. Nova verzija softvera će Vam omogućiti intuitivna, personalizovana prilagođavanja, omogućavajući Vam da uvek čujete najbolje – kako biste baš Vi želeli.

Zvuk dizajniran za Vas

Nova verzija softvera će sprovesti takav zvuk intuitivno, prilagođeno Vama, direktno u Vaše slušne aparate.

Samo pipnite

Inteligentni asistent vremenom uči koje su Vaše preferencije i daje Vam na ekranu Vašeg pametnog telefona preporuku na osnovu Vaših aktivnosti i okruženja. Samo dodirnite da prihvatate i to je to.

Npr, ako oseti da ste u restoranu, predložiće Vam podešavanja za optimalnu čujnost u ovakvom okruženju.

Samo recite

Koristite govorne komande da promenite podešavanja zvuka – jednostavno pričajte u telefon tražeći promenu programa i ona će biti automatski aktivirana.

Npr, ako kažete “prebaci na restoran”, inteligentni asistent će aktivirati tzv. “Restoranski Program” u slušnim aparatima kako bi iskustvo slušanja bilo optimalno u toj situaciji.

Verzija će biti dostupna za iPhone i iPad. Pojaviće se automatski kao nova verzija softvera za ReSound Smart 3D i ReSound Smart aplikacije, koje se mogu skinuti sa App Store.

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com