Blog

#10yearchallenge – ReSound slušni aparati

Društvenim mrežama kruži novi trend koji se zove “izazov 10 godina” – pa je hešteg #10yearchallenge postao viralan širom sveta.

Zapravo radi se o tome da ljudi u celom svetu postavljaju svoje slike u današnjem vremenu i svoje slike od pre 10 godina kao poentu deljenja procesa promena, starenja i sazrevanja.

Kao ljudskim bićima naša veličina ne leži toliko u mogućnosti da promenimo svet koliko u mogućnosti da promenimo sebe.

Promene nisu nužno negativne i kada ih budete tako posmatrali videćete da čak i najmanje od njih donose najbolje stvari. Sa promenama se razvijamo i pomažemo svom umu da se otvori i prihvati nove stvari.

Ove godine GN ReSound slavi 150, a Alfa 30 godina inovacija i usluga sa kojima život zvuči bolje.

Pre 10 godina GN ReSound je svetu predstavio ReSound Live, tadašnju premium klasu, sa prvom verzijom kanalnog slušnog aparata sa tzv. izvučenim mikrofonom (Remote Microphone – RM), bez ikakvih bežičnih mogućnosti, ali mnogo boljim lociranjem odakle zvuk dolazi, bez mikrofonije, boljim prigušenjem spoljašnje buke i izdvajanjem govora, nego što je to bio slučaj kod prethodnih modela aparata.

Posle 10 godina GN ReSound planeti predstavlja Linx Quattro, slušni aparat u kategoriji za sebe, premium plus, AI slušni aparat sa pravom veštaškom inteligencijom i bežičnom 2.4 GHz tehnologijom najnovije generacije.

„Hej Siri, pusti mi pesme sa iTunes kroz moj slušni aparat.“ To je samo jedna od mnogih stvari koje ćete moći sa pametnim ReSound Linx Quattro, prvim pametnim slušnim aparatom koji koristi svoju veštačku inteligenciju da komunicira sa Apple’s Siri asistentom.

Pametni slušni aparati su postali deo rastućeg tržišta gedžeta koji transformišu industriju zdravstvene zaštite. Za Linx Quattro, to znači da uvodi ljude sa oštećenjem sluha dalje u digitalni svet.

Linx Quattro koristi AI da vremenom nauči koje su vaše potrebe i željena podešavanja i da shodno tome proaktivno reaguje tako što će obaviti podešavanja različitih zvučnih profila i te promene će vam Siri predlagati. Moći ćete i govornim komandama tražiti od Siri da promeni profile (npr. pojačaj moj levi aparat Siri).

U kombinaciji sa aplikacijama za Android i iPhone, Siri govorno upravljanje će korisniku omogućiti više načina da podesi prigušenje buke i filtere za buku od vetra, uključi direkcione mikrofone, menja jačinu i još mnogo toga. Takođe, moći ćete da primate telefonske pozive, muziku i TV signal bežično, koristeći i aplikacije i svoj glas.

Uskoro i direktna komunikacija za Android i korišćenje Google asistenta na isti način.

Punjive litijum-jon baterije znače da više ne morate da ih menjate jer se ReSound Linx Quattro može puniti u svojoj kutijici-punjaču za 3 sata za rad od 30 sati.

Pridružite nam se na ovom putovanju.

 

Naši korisnici
i partneri

Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com
Copyright 2022 Alfa d.o.o. | All Rights Reserved | Developed by studiopetrov.com